top of page

Consult ademtherapie 

Breathe in...Breathe out...

Na het in kaart brengen van je klachten tijdens het intakegesprek stel ik een behandelplan op. Dit plan hangt sterk af van jouw type klachten. Tijdens de consulten neem ik alle tijd om je te begeleiden tijdens de oefeningen zodat je deze thuis ook goed uit kunt voeren.

Daarnaast monitor ik tijdens ieder consult je voortgang en stem daar het behandelplan op af. 

We hebben meestal wel een aantal consulten nodig zodat je de techniek goed uit kunt gaan bouwen waardoor je niet alleen op korte termijn maar ook op lange termijn de (gezondheids)voordelen van ademtherapie gaat ervaren. 

Om die reden is het  raadzaam om het traject 'Master Your Breath' af te nemen in plaats van losse consulten. Hierbij ben je voordeliger uit. Kijk in de menubalk onder 'aanbod' als je meer informatie wilt lezen over dit traject. 

Zie de tijd die je thuis gaat oefenen ook als een momentje voor jezelf. Het is een heerlijk moment van ontspanning gedurende de dag.

Je zult waarschijnlijk ook gaan merken dat je veel bewuster in het leven gaat staan en dat je dichter bij je gevoel komt. Een mooi en extra cadeautje wat ademtherapie voor jou kan bieden toch?!

bottom of page